ΕΛΛΙΜΕΝΙΣΜΟΣ & ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΔΙΚΑ ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΔΙΚΑ      ΑΡΧΗ      Ελληνικά Αγγλικά  
  ΤΟ ΝΗΣΑΚΙ ΜΟΝΗ
 
Εκδρομές
 

Α. Από το λιμανάκι της Πέρδικας, γίνονται τακτικά δρομολόγια με βάρκα, που μας περνούν απέναντι, στο νησάκι Μονή, που απέχει 3 μίλια από την Πέρδικα, σε 8 μόλις λεπτών.

Β. Ξεκινώντας από την Πέρδικα με αυτοκίνητο ή με μοτοποδήλατο, μπορεί κάποιος να επισκεφτεί τις διάφορες παραλίες του νησιού, τις πολλές Εκκλησίες και Μοναστήρια και τους Αρχαιολογικούς χώρους του νησιού.

Γ. Με καραβάκι

Διοργανώνονται ημερήσιες κρουαζιέρες για το γύρο της Αίγινας και για τα κοντινά νησιά του Αργοσαρωνικού Αγκίστρι - Πόρος - Ύδρα - Σπέτσες.

Γ. Απέναντι από την Αίγινα βρίσκεται το Αγκίστρι, το οποίο μπορείτε να επισκεφτείτε με μικρά πλοία που φεύγουν πυκνά το καλοκαίρι, καθημερινά από το λιμάνι της Αίγινας.

Δ. Το νησί συνδέεται ακτοπλοϊκώς με τα Μέθανα και τον Πόρο. Από τον Πόρο περνάνε flying dolphin για την Ύδρα, τις Σπέτσες το Πόρτο Χέλι και την Ερμιόνη. Με κέντρο την Αίγινα μπορείτε να οργανώσετε διήμερες τουλάχιστον εκδρομές σε αυτές τις περιοχές.

Τον Ιούλιο & Αύγουστο διοργανώνονται εκδρομές για το φεστιβάλ στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου από το Μορφωτικό Σύλλογο Αίγινας. 22970-25142 και από το Asco Tours 22970-27798.

 
 
ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ
Κατοικίες
Διαμερίσματα
ΠΩΛΗΣΕΙΣ
Κατοικίες, Επιχειρήσεις
Οικόπεδα, Κτήματα
ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ
Αφίξεις
Αναχωρήσεις
ΛΙΜΑΝΙ ΠΕΙΡΑΙΑ
Αφίξεις
Αναχωρήσεις
ΟΣΕ, ΚΤΕΛ
Αφίξεις
Αναχωρήσεις
ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ
Τηλεφωνικός Κατάλογος
Χρυσός Οδηγός
ΧΡΗΣΙΜΑ LINKS
ΚΕΠ  -  ΟΑΕΔ
ΑΣΕΠ  -  ΕΟΤ
     
EmpNeusis Web Design and Hosting Services
Τηλ.:      210 5699786 / Κινητό: 6942523338
E-mail : webdesigner@empneusis.gr