ΕΛΛΙΜΕΝΙΣΜΟΣ & ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΔΙΚΑ ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΔΙΚΑ      ΑΡΧΗ      Ελληνικά Αγγλικά  
  ΤΟ ΝΗΣΑΚΙ ΜΟΝΗ
 
Οι παραλίες
 

Για να κολυμπήσετε στην Πέρδικα υπάρχουν δύο παραλίες. Η πρώτη είναι αμμουδερή και βρίσκεται στην είσοδο του λιμανιού και η δεύτερη παραλία βρίσκεται μετά το ακρωτήρι της Πέρδικας, αριστερά από την Εκκλησία του Αγίου Σώστη.

Πολύ κοντά στην Πέρδικα βρίσκονται οι γραφικές παραλίες Κλίμα, Σαρπά και Μονή. Η Σαρπά είναι μία πολύ όμορφη οργανωμένη αμμουδερή παραλία με δέντρα, βότσαλα στη θάλασσα και πεντακάθαρα γαλαζοπράσινα νερά. Βρίσκεται πολύ κοντά στην Πέρδικα, στο βάθος ενός πανέμορφου κολπίσκου, στον οποίο αράζουν πολλά σκάφη. Στην παραλία θα βρείτε beach bar, στο οποίο μπορείτε να φάτε κάτι πρόχειρο, να πιείτε τον καφέ σας, ένα χυμό, παγωτά ή αναψυκτικά, ούζο, τσίπουρο, κρασί και μπύρες.

Το Κλίμα (Κλειδί) είναι μία όργανωμένη αμμώδης και βοτσαλωτή παραλία με ανοιχτόχρωμα πεντακάθαρα γαλάζια νερά, που προσφέρεται για κολύμπι στην περιοχή Κλειδί, σε απόσταση 2 χλμ. από την Πέρδικα. Βρίσκεται στο βάθος ενός γραφικού κολπίσκου, στον οποίο ελλιμενίζονται αρκετά σκάφη. Στην παραλία υπάρχει καντίνα, στην οποία μπορείτε να φάτε κάτι πρόχειρο, να πιείτε τον καφέ σας, ένα χυμό, παγωτά ή αναψυκτικά, ούζο, τσίπουρο, κρασί και μπύρες.

Πολύ ωραίες γραφικές παραλίες υπάρχουν και στο όμορφο νησάκι Μονή που βρίσκεται απέναντι από την Πέρδικα σε απόσταση 8 μόλις λεπτών με το βαρκάκι.

Το νησάκι Μονή έχει πλούσια βλάστηση και δεν έχει κατοίκους παρά μόνο ελάφια, μικρόσωμα αλογάκια, αγριοκάτσικα, παγώνια, φασιανούς και σκίουρους που έρχονται κοντά σας για να τα ταϊσετε.

Οι παραλίες του νησιού είναι πεντακάθαρες. Από την μία πλευρά του τα νερά είναι βαθιά και κατάλληλα για υποβρύχιο ψάρεμα, ενώ στην άλλη πλευρά του νησιού υπάρχει θαυμάσια οργανωμένη αμμουδερή παραλία με καταγάλανα ανοιχτόχρωμα νερά.

Στην οργανωμένη παραλία της Μονής υπάρχει beach bar, στο οποίο μπορείτε να φάτε κάτι πρόχειρο, να πιείτε τον καφέ σας, ένα χυμό, παγωτά ή αναψυκτικά, ούζο, τσίπουρο, κρασί και μπύρες.

Το μεγαλύτερο μέρος του νησιού είναι καλυμμένο από πευκοδάσος. Το νησάκι Μονή προσφέρεται για πικ νικ, πεζοπορία μέσα στα πεύκα και αναρρίχηση στην κορυφή του. Στους κολπίσκους του νησιού δένουν το καλοκαίρι πολλά σκάφη αναψυχής.

Η παραλία στην Πέρδικα  Η παραλία Σαρπά  Η παραλία Κλίμα  Στο νησάκι Μονή 
 
 
ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ
Κατοικίες
Διαμερίσματα
ΠΩΛΗΣΕΙΣ
Κατοικίες, Επιχειρήσεις
Οικόπεδα, Κτήματα
ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ
Αφίξεις
Αναχωρήσεις
ΛΙΜΑΝΙ ΠΕΙΡΑΙΑ
Αφίξεις
Αναχωρήσεις
ΟΣΕ, ΚΤΕΛ
Αφίξεις
Αναχωρήσεις
ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ
Τηλεφωνικός Κατάλογος
Χρυσός Οδηγός
ΧΡΗΣΙΜΑ LINKS
ΚΕΠ  -  ΟΑΕΔ
ΑΣΕΠ  -  ΕΟΤ
     
EmpNeusis Web Design and Hosting Services
Τηλ.:      210 5699786 / Κινητό: 6942523338
E-mail : webdesigner@empneusis.gr