ΕΛΛΙΜΕΝΙΣΜΟΣ & ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΔΙΚΑ ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΔΙΚΑ      ΑΡΧΗ      Ελληνικά Αγγλικά  
  ΤΟ ΝΗΣΑΚΙ ΜΟΝΗ
 
Γάμοι - Βαπτίσεις
 

Το νησί της Αίγινας, βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τον Πειραιά και αποτελεί λόγω της γραφικότητας που έχει, ιδανικό προορισμό για μία αξεχαστη γαμήλια τελετή.

Η Πέρδικα αποτελεί ένα ρομαντικό προορισμό για το γάμο των ονείρων σας, ενώ παράλληλα η Αίγινα σας προσφέρει όλα τα απαραίτητα μέσα και παροχές για την προετοιμασία του δικού σας γάμου.

Εάν προγραμματίσετε το γάμο σας στην Πέρδικα, τότε θα ζήσετε εσείς και οι καλεσμένοι σας αξέχαστες και ευτυχισμένες στιγμές, που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στην ζωή σας.

Για την ορθόδοξη γαμήλια τελετή υπάρχει στην παραθαλάσσια περιοχή της Πέρδικας, η Εκκλησία της Κοίμησης της Θεοτόκου μπροστά στο λιμάνι και η Εκκλησία του Αγίου Σώστη στο ακρωτήρι της Πέρδικας.

Πολλά ζευγάρια έχουν ονειρευτεί τη γαμήλια δεξίωση σε μια ρομαντική παραλία ή σε ένα χώρο με φόντο και φανταστική θέα στη θάλασσα. Σε αυτή την περίπτωση, το υπερυψωμένο πλακόστρωτο της Πέρδικας οπωσδήποτε θα σας αποζημιώσει.

Στην Πέρδικα υπάρχουν πολύ όμορφες υπερυψωμένες γραφικές ταβέρνες με θαυμάσια θέα, μπροστά στη θάλασσα, στις οποίες μπορείτε να οργανώσετε τη γαμήλια δεξίωση.

Επίσης στην Πέρδικα θα βρείτε όμορφα ξενοδοχεία ή παραδοσιακούς ξενώνες για να φιλοξενηθείτε εσείς και οι καλεσμένοι σας, τις ημέρες του γάμου σας.

Στην Αίγινα υπάρχουν διοργανωτές γάμων, αρραβώνων, βαπτίσεων και γενικά εκδηλώσεων, οι οποίοι αναλαμβάνουν να κλείσουν ξενοδοχεία ή παραδοσιακούς ξενώνες για εσάς και για τους καλεσμένους σας, καθώς και το το στολισμό της Εκκλησίας, τους φωτογράφους, την αισθητικό, την κομμώτρια και ότι άλλο χρειαστείτε για ένα πετυχημένο γάμο.

 
 
ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ
Κατοικίες
Διαμερίσματα
ΠΩΛΗΣΕΙΣ
Κατοικίες, Επιχειρήσεις
Οικόπεδα, Κτήματα
ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ
Αφίξεις
Αναχωρήσεις
ΛΙΜΑΝΙ ΠΕΙΡΑΙΑ
Αφίξεις
Αναχωρήσεις
ΟΣΕ, ΚΤΕΛ
Αφίξεις
Αναχωρήσεις
ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ
Τηλεφωνικός Κατάλογος
Χρυσός Οδηγός
ΧΡΗΣΙΜΑ LINKS
ΚΕΠ  -  ΟΑΕΔ
ΑΣΕΠ  -  ΕΟΤ
     
EmpNeusis Web Design and Hosting Services
Τηλ.:      210 5699786 / Κινητό: 6942523338
E-mail : webdesigner@empneusis.gr