ΕΛΛΙΜΕΝΙΣΜΟΣ & ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΔΙΚΑ ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΔΙΚΑ      ΑΡΧΗ      Ελληνικά Αγγλικά  
  ΤΟ ΝΗΣΑΚΙ ΜΟΝΗ
 
Οικογενειακός τουρισμός
 

Η Αίγινα βρίσκεται μόλις 35 λεπτά από τον Πειραιά με το flying dolphin και 60 λεπτά με το ferry boat. Σε απόσταση αναπνοής από τον Πειραιά, προσφέρεται για υπέροχες καλοκαιρινές διακοπές και για χαλαρά, ξεκούραστα Σαββατοκύριακα.

Αποτελεί ίσως την καλύτερη επιλογή για όποιον θέλει να κάνει διακοπές κοντά στην Αθήνα, συνδυάζοντας τις διακοπές με τις δουλειές του ή για αυτόν που θέλει μία μονοήμερη αναπνοή και χαλάρωση μέσα στο καλοκαίρι.Η Πέρδικα αποτελεί μία από τις πιο κατάλληλες περιοχές της Αίγινας για Οικογενειακό Τουρισμό, αφού διατηρεί μέχρι και σήμερα αναλλοίωτα πάρα πολλά στοιχεία από αυτά που δεν υπάρχουν πια στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας. Κυρίως όμως προσφέρει πολύ οικονομικές και πολυήμερες διακοπές μπροστά στη θάλασσα και κοντά στην Αθήνα.

Παραδοσιακό χρώμα, απλότητα, ηρεμία και πολύ όμορφες αμμουδερές παραλίες με αβαθή νερά, έτσι ώστε οι γονείς να μπορούν να αισθάνονται ήσυχοι για την ασφάλεια των παιδιών τους και να απολαμβάνουν την ηρεμία και τις χαρές των διακοπών μαζί με τα παιδιά τους.

Μαζί με το ψαροχώρι της Πέρδικας και το νησάκι Μονή, που βρίσκεται απέναντι της σε απόσταση 8 λεπτών με τη βάρκα. Ένα όμορφο νησάκι με πλούσια βλάστηση χωρίς κατοίκους, μόνο με ελάφια, μικρόσωμα αλογάκια, αγριοκάτσικα, παγώνια, φασιανούς και σκίουρους που έρχονται κοντά σας για να τα ταϊσετε.

Οι αμμουδερές παραλίες, τα κρυστάλλινα και πεντακάθαρα γαλαζοπράσινα νερά, τα θαλάσσια παιχνίδια, το ψάρεμα, σε συνδυασμό με τους ρομαντικούς περιπάτους στην υπερυψωμένη "παραλία-μπαλκόνι" της Πέρδικας, απολαμβάνοντας τα υπέροχα ηλιοβασιλέματα, εγγυόνται αξέχαστες και μοναδικές οικογενειακές διακοπές, στην Πέρδικα.

 
 
ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ
Κατοικίες
Διαμερίσματα
ΠΩΛΗΣΕΙΣ
Κατοικίες, Επιχειρήσεις
Οικόπεδα, Κτήματα
ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ
Αφίξεις
Αναχωρήσεις
ΛΙΜΑΝΙ ΠΕΙΡΑΙΑ
Αφίξεις
Αναχωρήσεις
ΟΣΕ, ΚΤΕΛ
Αφίξεις
Αναχωρήσεις
ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ
Τηλεφωνικός Κατάλογος
Χρυσός Οδηγός
ΧΡΗΣΙΜΑ LINKS
ΚΕΠ  -  ΟΑΕΔ
ΑΣΕΠ  -  ΕΟΤ
     
EmpNeusis Web Design and Hosting Services
Τηλ.:      210 5699786 / Κινητό: 6942523338
E-mail : webdesigner@empneusis.gr